Over ons

Wij hadden altijd al de wens eens zelf bier te brouwen, het liefst biologisch. Een eigen kroeg misschien? Heerlijk ons eigen bier verkopen en gezellig met mensen omgaan. De kroeg is er nog niet… Maar het biologische bier – ookal is het niet van onszelf – dat verkopen we nu wel en zo hopen we bewustzijn te creëren dat er ook biologisch en ja, heel lekker biologisch bier bestaat. Wij willen het liefst de kleine brouwerij de kans bieden om via ons hun producten te promoten. Het grote massaproduct interesseert ons niet, wij willen unieke biologische biertjes ontdekken en deze met gelijkgestemde bierdrinkers delen.

Wie zijn wij?

Florian Metz en Linda Gorter hebben elkaar in 2012 leren kennen, zijn verliefd op elkaar geworden en zijn in 2015 getrouwd.

We zijn geen kroegtijgers, maar houden van gezelligheid, houden graag tuinfeestjes waar we barbecueën of een grote paella maken. Uiteraard gaan we ook eens met vrienden de kroeg in. Daar drinken we dan graag een lekker (speciaal-) bier.

Op onze huwelijksreis door Frankrijk werden we verrast door de vele biologische biertjes die in Frankrijk al op veel plekken worden aangeboden. Uiteraard heeft de kloosterbrouwerij hun eigen biologische bieren, maar veel kleine barretjes schenken ook graag een biologisch biertje. Toen is het idee ontstaan om hier iets mee te doen.

We houden van bier, we eten en drinken graag biologisch, dus moeten we iets met biologisch bier gaan doen!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze webshop te mogen gebruiken.