Bestelling retourneren

Nadat u het door uw bestelde product hebt ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst de koopovereenkomst met Biobierwinkel te ontbinden. Het product dient slechts uitgepakt of gebruikt te zijn in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Bierflessen mogen uiteraard niet geopend zijn.

U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal Biobierwinkel niet accepteren. U kunt natuurlijk ook er voor kiezen om de producten bij ons op kantoor langs te brengen. Maak daarvoor eerst een afspraak, wij hanteren geen openingstijden.


Verkeerd geleverd of niet ontvangen?

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden. Biobierwinkel behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door jouw toedoen is beschadigd.

Ontvangen met schade

Onze verpakkingen zijn specifiek gemaakt om flessen te verzenden. Echter kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat er een levering beschadigd bij u aankomt. Vermeld dit a.u.b. als u de zending wilt retourneren.

Geretourneerd met schade

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Biobierwinkel schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Biobierwinkel u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Retourlabel aanvragen

Als u ervoor kiest om een bestelling te retourneren neem dan altijd eerst contact op met ons. Wij maken er een retourlabel voor u aan dat u voor het retourneren kunt gebruiken. Dit ontvangt u via e-mail.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze webshop te mogen gebruiken.